Opinel Outdoor

Opinel 7 Carbone

Opinel 7 Carbone. Gemaakt in Frankrijk uit koolstofstaal. Heel eenvoudig maar oerdegelijk mes om op zak te hebben. Samen met de Opinel 8 is dit een goede keuze als EDC (Every Day Carry) mes. Mensen met een kleiner hand kiezen best de 7, personen met een iets grotere hand nemen best de 8.

Lees meer

Opinel 8 Carbone

Opinel 8 Carbone. Gemaakt in Frankrijk uit koolstofstaal. Heel eenvoudig maar oerdegelijk mes om op zak te hebben. Samen met de Opinel 7 is dit een goede keuze als EDC (Every Day Carry) mes. Mensen met een kleiner hand kiezen best de 7, personen met een iets grotere hand nemen best de 8.

Lees meer

Opinel 9 Carbone

Opinel 9 Carbone. Gemaakt in Frankrijk uit koolstofstaal. Deze ligt al wat zwaarder in de hand. Personen met kleinere handen zullen aan dit mes iets minder plezier beleven.

Lees meer

Opinel 12 Carbone

Opinel 12 Carbone. Gemaakt in Frankrijk uit koolstofstaal. Als je het echt GROOTS ziet dan moet je gaan voor de 12. Vooral geschikt voor het zwaardere werk.

Lees meer

Opinel 12 vouwzaag

Opinel 12 vouwzaag. Gemaakt in France uit koolstofstaal met anticorrosielaag. Ideaal om op zak te hebben bij het kamperen of een hike. Ook geschikt voor snoeiwerken in de tuin. Stammen en zijtakken met een diameter van 8 cm vormen geen probleem (volgens Opinel). Zelf zou ik durven dikkere stammen/takken te verzagen.

Lees meer