Wüsthof Koksmessen

Wüsthof Classic 12 cm

Wüsthof Classic koksmes 12 cm. Gemaakt in Duitsland uit gesmeden chromium-vanadium-staal. Dit klein mes is een plezier om groentjes of fruit te versnijden. Ook voor het pletten van peperbollen of fijngesneden look is dit een handig mes. In mindere mate bedoeld om vis of vlees te snijden, al lukt het hier ook prima mee.

Lees meer

Wüsthof Classic 26 cm

Wüsthof Classic koksmes 26 cm. Gemaakt in Duitsland uit gesmeden chromium-vanadium-staal. Een gigantisch mes om indruk mee te maken in de keuken. Kan je goed overweg met een groot koksmes dan is dit iets voor jou. Los van de lengte en het gewicht is dit alsnog een plezier om mee te werken.

Lees meer

Wüsthof Classic IKON 20 cm

Lees meer

Wüsthof Classic IKON 16 cm

Lees meer

Wüsthof Classic 20 cm met kuiltjes

Wüsthof Classic koksmes 20 cm met kuiltjes. Gemaakt in Duitsland uit gesmeden chromium-vanadium-staal. Niet alleen door zijn lengte en hoogte maar ook door de kuiltjes voorzien in het lemmet, is dit een topper in de keuken. Misschien wel HET mes dat in iedere keuken zou moeten gebruikt worden.

Lees meer

Wüsthof Gourmet Traveler Set

Wüsthof Gourmet Traveler Set. Compacte set om bij te hebben in je rugzak tijdens het kamperen of permanent te laten liggen in je camper.

Lees meer

Wüsthof Urban Farmer

Wüsthof Urban Farmer. Gemaakt in Duitsland uit roestvast staal. Anders dan we gewoon zijn bij Wüsthof, heeft dit mes een houten handvat en een rubberen krop (de krop is het stuk tussen het lemmet en het handvat). Deze krop zorgt trouwens voor extra grip als je handen (of handvat) nat zijn.

Lees meer