Opinel Koksmessen

Opinel Les essentiels du Cuisinier set van 4 messen

Lees meer

Opinel N°112 officemes

Opinel N°112 officemes. Gemaakt in France uit Sandvik 12C27 staal. Eenvoudig mesje voor het versnijden van groentjes en fruit.

Lees meer

Opinel Intempora set van 3 messen

Luxueuse set van 3 Opinel messen. Gemaakt in Savoie France uit 12C27 staal. Deze set bevat een (van klein naar groot): schilmes, vleesmes en een koksmes. Met deze set beleef je gegarandeerd iedere dag kookplezier.

Lees meer

Opinel Parallèle Office mes

Opinel Parallèle Office mes.

Lees meer

Opinel Parallèle N°120

Opinel Parallèle N°120. Gemaakt in Frankrijk uit X50CrMoV15 (roestbestendig) staal. Opinel messen zijn kwalitatief zeer goed en toch budgetvriendelijk. De afwerking van het houten handvat is eenvoudig en houdt de prijs heel laag.

Lees meer

Opinel Parallèle N°119

Opinel Parallèle N°119. Gemaakt in Frankrijk uit X50CrMoV15 staal. Dit Santoku mes biedt de voordelen van een echt Japans koksmes maar is Westers geslepen. Het houten handvat is eenvoudig afgewerkt maar ligt steeds goed in de hand. Een heel goed mes aan een scherpe prijs!

Lees meer

Opinel Parallèle N°118

Opinel Parallèle N°118. Gemaakt in Frankrijk uit X50CrMoV15 staal. Dit is zowat de Europese tegenhanger van de N°119 Santoku. Beide messen zijn geschikt voor het snijden van vlees, vis en groenten. De snijwijze is bij dit mes anders door de vorm van de punt en het lemmet. De prijs is dezelfde als die van de N°119.

Lees meer